top of page

Top 5 nejlepších volnočasových aktivit v Praze na léto 2024

Hledáte zábavu v Praze? Zde je náš výběr Top 5 nejlepších volnočasových aktivit v Praze.


1. MinigolfPark Maniny: Ano, jak jinak, nejlepší zábava v Praze je minigolf :-) Aktivita vhodná pro celou rodinu na krytém minigolfovém hřišti s 18 drahami a různými překážkami. Procvičíte si svou schopnost soustředění a koordinace v příjemném prostředí s výhledem na Vltavu a Libeňský most. Nebo můžete hrát jen tak, stanovit si vlastní pravidla a hrát třeba i poslepu. Minigolf je ideální volbou pro všechny, kteří chtějí strávit příjemný čas s přáteli nebo rodinou. 

Otevřeno 10:00-21:00, hodnocení na Google 4.3 hvězdičky. 





2. Muzeum Iluzí: Nechte se okouzlit světem iluzí v Muzeu Iluzí. Prozkoumejte interaktivní exponáty, které klamou vaše smysly a pobaví celou rodinu. Muzeum Iluzí je ideální volbou pro všechny, kteří si chtějí užít zábavný a edukativní den.

Otevřeno 9:00-21:00, hodnocení na Google 4.5 hvězdičky.



3. Futurento: Zažijte jedinečnou akční týmovou hru v Futurento. Prozkoumejte postapokalyptický svět plný úkolů, logických hádanek a fyzických výzev. Futurento je ideální volbou pro všechny, kteří si chtějí vyzkoušet své dovednosti, posílit týmového ducha a zažít adrenalin. (https://futurento.cz/)

Otevřeno 13:00-22:00 (v sobotu a neděli od 10:00), hodnocení Google 4.6 hvězdičky.



4. Mercuria Laser Game: Prožijte adrenalin a zábavu na laser game v Mercuria Laser Game. V tomto moderním centru se utkejte s přáteli v bludišti plném laserů a překážek. Mercuria Laser Game je ideální volbou pro všechny, kteří si chtějí zahrát bezpečnou střílečku podobnou hře na vojáky a otestovat své schopnosti https://mercurialaser.cz/

Otevřeno 13:00-24:00 (v pátek a sobotu do 2:00), hodnocení Google 4.6 hvězdičky.



5. Klub Ajeto: Zahrajte si šipky, fotbálek nebo kulečník v Klubu Ajeto. Tento svérázný klub nabízí širokou škálu aktivit, ke kterým se skvěle hodí vychlazený drink. Takže si každý najde to své. Klub Ajeto je ideální volbou pro všechny, kteří si chtějí užít aktivní večerní zábavu s přáteli nebo si jednoduše užít příjemný večer. (https://www.klubajeto.cz/)

Otevřeno 17:00-24:00 (ve čtvrtek a sobotu do 2:00), hodnocení Google 4.4 hvězdičky



127 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page