top of page

Jak se obléct na minigof



Elegantní oblečení na teambuilding
Elegantní oblečení na teambuilding

Minigolf v hale je zábavná aktivita pro celou rodinu a přátele, která si vyžaduje jen minimum vybavení a zkušeností. Ať už jste zkušený minigolfista, nebo se chystáte na hřiště poprvé, důležitou součástí zážitku je správné oblečení.


Pohodlí především

Minigolf v hale zahrnuje chůzi po hřišti, ohýbání se nad jamkami a údery holí. Proto je klíčové, abyste se cítili pohodlně a nic vás neomezovalo v pohybu. Zvolte oblečení z prodyšných materiálů, jako je bavlna nebo syntetika, které vám zajistí dostatek volnosti a odvádí pot. Můžete si vybrat z našich vtipných minigolfových triček.



Originální minigolfová trička
Originální minigolfová trička


Vzhledem k tomu, že se na MinigolfPark Maniny hraje v interiéru, není nutné se striktně řídit ročním obdobím. Nicméně i v hale se teplota může lišit. V letních měsících se hodí lehké oblečení, jako jsou trička, kraťasy, sukně, případně letní šaty. V chladnějším počasí zvolte teplejší oblečení, jako jsou mikiny, tepláky nebo džíny.


Obuv

Na vnitřní minigolf se hodí pohodlná obuv s pevnou podrážkou, která vám zajistí stabilitu při úderu. Mohou být také sandály a žabky, které vašim chodidlům zajistí absolutní volnost. Vhodnou volbou jsou tenisky, boty na nízkém podpatku, balerínky nebo mokasíny. Vzhledem k rovnému povrchu bez nerovností je možné vynést i boty na vysokém podpatku.


Pohodlná obuv na minigolf
Pohodlná obuv na minigolf



Elegance je vítána

I když je pohodlí na prvním místě, nezapomeňte na styl! Minigolf v hale je skvělou příležitostí, jak předvést svůj jedinečný módní vkus. Nebojte se experimentovat s barvami, vzory a doplňky.



Několik příkladů oblečení:

  • Tričko s límečkem a kraťasy: Klasická kombinace pro muže i ženy, která je pohodlná a stylová.

  • Polo triko a sukně: Elegantní a ženský outfit pro jakoukoliv příležitost.

  • Mikina a tepláky: Teplá a pohodlná volba pro chladnější dny.

  • Džíny a tenisky: Praktická a univerzální kombinace pro všechny typy počasí.

  • Letní šaty: Lehké a vzdušné šaty pro horké letní dny.

  • Boty na nízkém podpatku: Elegantní a pohodlná volba pro ženy, které chtějí zvýraznit svůj outfit.

  • Balerínky: Pohodlné a praktické boty pro ženy, které preferují nízkou obuv.

  • Mocasíny: Stylové a pohodlné boty pro muže i ženy.


Pohodlné kraťasy a tepláky jsou vítány
Pohodlné kraťasy a tepláky jsou vítány

Minigolf v hale je skvělá zábava pro všechny věkové kategorie a oblečení hraje důležitou roli v celkovém zážitku. Zvolte oblečení, které je pohodlné, stylové a vhodné pro danou teplotu v hale. Nebojte se experimentovat a vyjádřit svůj jedinečný módní vkus.

57 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page