top of page

Minigolf na cestách: Stěhování z Kotvy na Maniny.

Minigolfové hřiště v Obchodním domě Kotva patřilo k oblíbeným zábavným zónám pro Pražany i turisty. Po téměř 6 letech se ale muselo hřiště přestěhovat do nových prostor. Nové útočiště nalezlo v Praze 7 - Maninách, kde se těší na další zájemce o zábavu s holí a míčkem.





Stěhování hřiště:


Den 1: Rozebrání hřiště proběhlo během jednoho dne. Byla to precizní práce, která zahrnovala demontáž jednotlivých desek z drah, překážek a železných rámů.


Den 2: Následoval transport drah z 3. patra Kotvy. Vzhledem k jejich rozměrům a váze se musely dráhy nosit po eskalátorech. K tomu bylo potřeba 8 silných mužů a jedno malé dítě :-) Rámy hřišť byl odvezeny nákladním vozem a jeřábem vyzdviženy do 2. patra na novém místě na Maninách.


Den 3-6: Souběžně s transportem hřiště probíhal převoz 36 palet s vybavením, jako jsou hole, míčky, skórkarty, ale i nábytek, recepce, vybavení pro oslavy a firemní akce a další. Na novém místě se pak hřiště instalovalo během 4 dnů.


Nové hřiště v Maninách:

Minigolfové hřiště v Maninách nabízí stejných 18 drah jako v Kotvě, jen v jiném pořadí. Prostor je světlejší a vzdušnější, s příjemným posezením pro hráče i diváky. Hřiště je otevřeno denně od 10 - 21ha těší se na všechny, kteří si chtějí zahrát minigolf a užít si zábavu s přáteli i rodinou.


Závěr:

Stěhování minigolfového hřiště z Kotvy do Manin byla náročná logistická operace, která si vyžádala pečlivé plánování a koordinaci. Díky sehranému týmu a profesionalitě všech zúčastněných se hřiště podařilo přestěhovat v rekordním čase a bez zbytečných komplikací. V Maninách tak vzniklo moderní a atraktivní minigolfové hřiště, které jistě potěší všechny milovníky této zábavné hry.


Přijďte si zahrát a užít si minigolf v Maninách!



36 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page